ŞANLIURFA / HALFETİ - Sütveren Ortaokulu

Mrt

Sivil Savunma etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Yapılan bu tatbikat ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin doğal afetler karşısında bilinçlenmesi ve planlı hareket etmeleri sağlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında yapılan  başarı izleme deneme sınavından kareler.

Mrt

Bigep kapsamında okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Yasemin Kuzu soru arkadaşım uygulamasını başlattı.Bu uygulama ile  öğrencilerin soru paylaşımı yaparak işbirliği ve soru çözme becerilerinin gelişmesi amaçlanmıştır.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin tamamlanmasının ardından okulumuzda karne heyecanı yaşandı. Yoğun geçen bir eğitim öğretim dönemi ardından öğrenci ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşşekür edip iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuzda karne etkinlikleri kapsamında düzenlenen münazara etkinliği ile öğrencilerimizin bilgi alışverişi, analiz ve retorik becerilerinin gelişmesi sağlandı.

Ock

Okulumuzda karne haftası etkinlikleri kapsamında film izleme etkinliği düzenlenmiş, öğrenilerimizin okul içersinde keyifli vakit geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Okulumızda karne haftası etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması yapıldı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

BİGEP projesi kapsamında okulumuzda ilk ders başlamadan öğrencilerimiz ile Beden Eğitimi öğretmeni Samet SAYMAZ ve Müdür Yardımcısı Alican SERKE gözetiminde egzersiz ve ısınma hareketleri yapılmaya başlandı. Bu sayede derslerden önce öğrencilerin motivasyonu ve spora teşviği sağlandı.

Ock

Okulumuz  matematik öğretmeni Oğuzhan AKYÜZÜN faaliyete geçirdiği başarı çizelgesi uygulaması sayesinde öğreniler arasında rekabetçi bir öğrenme ortamı oluşturulmakta ve etkin öğrenme teşvik edilmektedir.

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmeni Mustafa GÖKMEN' in uygulamaya koyduğu günün sorusu etkinliği sayesinde öğrenciler günlük soru çözümü yapıp eğlenerek öğrenmektedirler.

Ock

Okulumuzda BİGEP projesi kapsamında uygulanan soru çözüm saati uygulaması ile öğrenilerimizin soru çözümleri gerçekleştirilmekte ve eksik kaldıkları kazanımların pekiştirilmesi sağlanmaktadır.

Ock

BİGEP projesi kapsamında okulumuzda okuma saatleri düzenlendi. Eş zamanlı olarak bütün öğrenci ve öğretmenler okuma etkinliğine katılım sağladı. Hergün düzenli olarak yapılcaak okuma etkinliği ile öğrencilere okuma alışkanlığı aşılanacak ve kitap okuma teşvik edilecek.

Ara

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz tarafından helva yapılıp dağıtıldı. Öğrenilerimizin yardımlaşma ve paylaşma  duygularının pekişmesi sağlandı. Gayretli çalışmalarından dolayı emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Smart eTwinning House - Akıllı eTwinning Evi Projemiz.