ŞANLIURFA / HALFETİ - Sütveren Ortaokulu

Sütveren Ortaokulu

Adres
SÜTVEREN MAH. SÜTVEREN KÜME EVLERİ SÜTVEREN ORTAOKULU BLOK NO: 132/2 HALFETİ / ŞANLIURFA
Vizyon
Okul, veli, öğretmen ve çevre işbirliği ve dayanışması içerisinde, kaliteli eğitimi benimseyip sevgiyle sunarak; Bilgili, becerikli, saygılı, araştırıcı, duyarlı, kendine güvenen, anında iyisini yapabilen, duygu, düşünce ve davranışlarında tutarlı, yaptığı işte bilinçli olan, çağın teknolojisinden ileri düzeyde faydalanmasını bilen ve uygulayan, aydın ve özgür düşünen, insan ilişkilerinde sevgi ve hoşgörüyü esas alan, bilime inanan, kendini tüm yönleriyle geliştirebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, her zaman ben yerine biz diyebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Birbirini anlayan, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden, öğrenmeyi temel ihtiyaç gören ve böylece teknolojiyi yakından izleyen, sürekli gelişen, çağdaş düşünce sistemine sahip eğitim kurumu olmak.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.00 - 14:35