ŞANLIURFA / HALFETİ - Sütveren Ortaokulu

May

19 Mayıs Atarütk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında okulumız kız ve erkek voleybol takımları büyük başarı göstererek 2. olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenimiz Samet SAYMAZ ı ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sivil Savunma etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Yapılan bu tatbikat ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin doğal afetler karşısında bilinçlenmesi ve planlı hareket etmeleri sağlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında yapılan  başarı izleme deneme sınavından kareler.

Mrt

Bigep kapsamında okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Yasemin Kuzu soru arkadaşım uygulamasını başlattı.Bu uygulama ile  öğrencilerin soru paylaşımı yaparak işbirliği ve soru çözme becerilerinin gelişmesi amaçlanmıştır.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin tamamlanmasının ardından okulumuzda karne heyecanı yaşandı. Yoğun geçen bir eğitim öğretim dönemi ardından öğrenci ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşşekür edip iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuzda karne etkinlikleri kapsamında düzenlenen münazara etkinliği ile öğrencilerimizin bilgi alışverişi, analiz ve retorik becerilerinin gelişmesi sağlandı.

Ock

Okulumuzda karne haftası etkinlikleri kapsamında film izleme etkinliği düzenlenmiş, öğrenilerimizin okul içersinde keyifli vakit geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Okulumızda karne haftası etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması yapıldı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Nis

Smart eTwinning House - Akıllı eTwinning Evi Projemiz.

Nis

STEM 4 Rüzgar türbini tasarlıyoruz.

Nis

STEM 3 astronotlar için uzay bardağı tasarlıyoruz.

Nis

I solve real problem with robotic coding eTwinning projemizin 1. ve 2. Seviye Elektronik Devre Uygulamaları

Nis

Güvenli İnternet Günü Etkinlikleri Düzenledik.

Nis

STEM 2 Pipetlerden köprü tasarlıyoruz.